PD, kundër votës së emigrantëve: Mund të manipulohet, edhe Donald Trump është kundër

Kryeministri Edi Rama tha ditën e djeshme gjatë një bashkëbisedimi online me Këshillin Koordinues të Diasporës, se emigrantët do të votojnë përmes postës.

Gjithashtu ai u shpreh se po punojnë për një projekt elektronik të regjistrimit të votuesve, që në Tiranë mund të hyjë si projekt pilot.

Por PD ka dalë kundër votës së emigrantëve.

Nënkryetari i Partisë Demokratike Edi Paloka, shkruan: ‘

‘Diten qe Presidenti i SHBA deklaron se vota me poste eshte nje vote qe mund te manipulohet ( per SHBA…) shfaqet Damian Termeti bashke me Rampallen dhe shpallin votimin me poste te emigranteve…!!!”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button