Plas grushti në Hipotekën e Vlorës/ Çfarë ndodhi midis drejtorit dhe qytetarit

Një incident sapo ka ndodhur në Hipotekën e Vlorës. Kreu i Hipotekës është konfliktuar fizikisht me një qytetar.
Konflikti mes kreut të Hipotekës dhe qytetarit ka ndodhur për regjistrimin e një prone në bregdet.
Drejtuesi i Kadastrës, nuk ka pranuar të regjistrojë pronën, duke pretenduar se është e paligjshme, raporton News24.
Këtu ka nisur edhe debati i ashpër mes tyre. Deri më tani, nuk ka raportime për dhunë fizike të ushtruar, ndërsa thuhet, se si qytetari, por edhe drejtuesi i Kadastrës, nuk kanë bërë kallëzim penal për incidentin në fjalë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button