“Po kërcënojnë zyrtarë që kanë frikë të denoncojnë

Deputeti i zgjedhur i partisë socialiste, Petro Koçi i ftuar ditën e sotme në emisionin Breaking në TopNews tha se, me para të pista kanë filluar të ngrenë biznese legale, sic është rasti i insdustrisë së ndërtimit, nëpërmjet këtyre biznesve legale, futen edhe në tenderime publike dhe shpeshherë përfitojnë prej tyre. Ai shtoi dhe më tej duke pohuar se kërcënojnë zyrtarët dhe kanë frikë ti denocojë, duke kërcënuar dhe konkurrentet.

“Kanë filluar të ngrenë biznese legale, sic është rasti i insdustrisë së ndërtimit, nëpërmjet këtyre biznesve legale, futen edhe në tenderime publike dhe shpeshherë përfitojnë prej tyre, ka momente që përfitojnë nga lidhjet me zyrtatët e caktuar. Dalin se janë legal në shtojza e kanë të drejtë për futur, e dyta i arrijnë se si kërcënojnë zyrtarët dhe kanë frikë ti denocnnojë, duke kërcënuar dhe konkurrentet. Ky momenti optimizmi ka shkaktuar firkë te bota e krimit dhe yrtarët duhet të potencohet më tej edhe në luftën kundër krimit të organizuar.

Është fjala për njerëz ordinerë që nu kane për gjë të kërcnëojnë ccdo gjë që del përpara, jo njerëz të sferës së lartë. Teserat në financat publike nu janë njerëz që janë të zankoshëm të administratës pulbikeqë janë pjesë e komisione, e kanë kollaj të hyjnë në jetën e këtyre njerëzve të kërcënojnë dhe nuk mund ti denoncojnë. I dinë t ëgjithë por nu ndëshkoj, e para të enocnin atë pjesë të kalbur të adminsitratës. Qodtë edhe nga gjyqësori që ka pasur vendime korruptive, por edhe për të nxitur vepritmarinë e SPAK”, tha Petro Koçi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button