Po ktheheshin në Atdhe pasi kishin humbur punën, policia greke ndalon dhe gjobit 12 shqiptarë (Video)

Policia greke nuk ka toleruar 12 emigrantë shqiptarë të cilit punonin në Mykonos dhe për shkak të humbjes së punëve ishin detyruar të ktheheshin në atdhe.

Ata u kapën duke udhëtuar për në Igumenicë duke u kthyer në Shqipëri dhe janë gjobitur me nga 300 euro teksa Policia greke ka si argumet se shqiptarët nuk kishin arsye urgjente.

Po ashtu shqiptarët nuk u lejuan të vijonin më tej edhe pas gjobës teksa autobusi shkoi bosh në Igumenicë. /e.s/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button