Po planifikoni të aplikoni për Lotarinë Amerikane? Ambasada e SHBA-së del me njoftimin e rëndësishëm: Do t’ju duhet…

Ambasada e SHBA-së në Tiranë ka dalë me një njoftim të rëndësishëm për të gjithaq ata që po planifikojnë të aplikojnë për Lotarinë Amerikane. Ambasada thekson se duhet të ruani numrin tuaj të konfirmimit, si dhe tregon se ku mund të kontrolloni statusin tij.

“Po planifikoni të aplikoni për Lotarinë Amerikane 2022? Ruani numrin tuaj të konfirmimit. Do t’ju duhet për të kontrolluar statusin e aplikimit tuaj. Lexoni udhëzimet e plota këtu: http://ow.ly/gfK650BFqrt”, njofton Ambasada Amerikane.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fusembassytirana%2Fposts%2F10157761523380838&width=500

g.kosovari

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button