Pogradecaret refuzojne Bashën

Kryetari i opozitës Lulëzim Basha në turin e tij veror pas vizitës në Divjakë, sot ka zgjedhur të vizitojë Pogradecin për qokën e radhës dukë bërë show në Facebook, ku gjasme biznesi ka problem dhe qeveria Rama 2 duhet të marrë shëmbull Lulin. Pasi sipas këtij të fundit është ai që ka propozuar shumë zgjidhje dhe alternativa me të cilat Shqipëria do të shpëtojë nga kriza ekonomike, pra me shkopin magjik të Lulit.
Luli i shoqëruar nga ata pak antarë të ndershëm që ka Partia Demokratike në Pogradec ka vizituar bizneset gjatë rrugës Rinia e cila është një nga rrugët kryesorë në këtë qytët. Por gjatë kësaj rruge bizneset lulëzojnë, dhe Luli i entuziasmuar me kënaqësinë e tij për ti dhënë lulëzim më tepër ekonomisë me llogaritë që vetëm ai di të bëjë (7×7=42), ka pyetur biznesmenët si po e përballojnë krizën që ka shkaktuar qeveria Rama?
Burime për Pogradeci web konfirmojnë se biznesmenët kanë refuzuar që të takohen me Lulin dhe shumë shkurt ata janë shprehur se janë shumë mirë dhe nuk janë në krizë, pasi çdo gjë po shkon sipas normalitetit. Dhe mbi të gjitha kanë patur mbështetjen e qeverisë duke përfituar sipas rregullores pagat e luftës, si pasojë e Covid-19.
V.K. Pogradeciweb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button