Presidenti Meta takim me ambasadorët e vendeve të BE-së në Presidencë

Presidenti Ilir Meta ka nisur sot paradite një takim me ambasadorët e vendeve të BE-së në Presidencë.
Nuk dihet qëllimi i takimit, por ai vjen një ditë pasi Kuvendi miratoi me 99 vota pro marrëveshjen e 5 qershorit.
Këtë votim, faktori ndërkombëtar e përshëndeti dhe bëri thirrje që të shërbejë si bazë për cështje të tjera me interes kombëtar, sa i takon konsensusit dhe gjithëpërfshirjes.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button