PS Bledi Çomo Petrusha, Nizhaveci dhe Grabovica mbështetje historike

#PS 1️⃣2️⃣🌹8️⃣#BlediÇomo
Petrusha, Nizhaveci dhe Grabovica mbështetje historike për Partinë Socialiste më 25 Prill. Me mandatin e 3-të qeverisës dhe Bashkinë Pogradec do vijojmë pandalshëm zhvillimin e fshatrave.
#SkaKohëPërPushim
#ShqipëriaeArdhmjaJonë

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button