#PS12 đŸŒč#8 BlediÇomo nĂ« BishnicĂ« njĂ« nga fshatrat mĂ« tĂ« bukur tĂ« MokrĂ«s sĂ« poshtĂ«me

#PS12 đŸŒč#8BlediÇomo

Në Bishnicë një nga fshatrat më të bukur të Mokrës së poshtëme dhe me potencial të jashtëzakonshëm për Agroturizëm. Njerëz puntorë dhe të gatshëm për çdo ndryshim në këtë fshat. Diskutuam me ta dhe vendosëm prioritetet kryesore që duhet të kemi në vëmendje në vazhdim, ndërsa puna kryesore do të përqëndrohet për sigurimin e fondit për aksin Golik-Bishnicë projekti i të cilës është përfunduar nga Bashkia dhe pret fiancnimin.
#SkaKohëPërPushim
#ShqipëriaeArdhmjaJonë
#BishnicaTuristike

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button