“Pse po ndërtohet pa leje?” Rama: Ka vetëm 1 arsye, dhe ajo është:

Kryeministri Edi Rama është treguar i ashpër me drejtuesit e policisë vendore, teksa ka thënë se krimi i ndërtimeve pa leje bëhet në sy të tyre.
Rama tha se e vetmja arsye që po ndërtohet pa leje është korruptimi i punonjësve të policisë së shtetit.
Kryeministri gjatë fjalës së tij tha se shqiptarët nuk kanë pse të paguajnë kostot e larta të ndërtimeve abuzive.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button