PULËBARDHA NË “DJEPIN E KALTËR” BY:Zj Softa

PULËBARDHA NË “DJEPIN E KALTËR” BY:Zj Softa

Do të dal në breg të detit Kur frymën e fundit t’ja dhuroj qiellit Do të dal si një pulëbardhë Të më shohësh, sa herë t’kesh mallë.

Mos më prit në asnjë vend tjetër Veç në vendin tonë të vjetër Në detin e ëndrrave e të përrallave Në djepin e kaltër të pulëbardhave .Të n’a lëkund ky djep me valë E gjumi të n’a zërë ngadalë Në krahët e njëri tjetrit të përqafuar Yjet e qiellit duke numëruar.

Engjëjt do të n’a ruajnë si gardianë Nga hienat e detit që duan të n’a hanë Do të vij si një pulëbardhë E me mua të nxjerrësh mallë.Do të shëtisim nëpër det Unë si mbretëreshë dhe ti si mbret . Në djepin e kaltër të pulëbardhave Parajsa e ëndrrave dhe e përrallave ! (By:Buqa Softa)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button