Punime edhe në fshatin Starovë

Kanë nisur edhe punimet në fshatin Starovë të Njësisë Administrative Buçimas.Po kryhet rehabilitimi i kanalizimeve dhe më pas asfaltimi në tre rrugë të këtij fshati.Dy makina punuese ndodheshin sot në këtë fshat ku njëra po merrej me pastrimin e kanaleve ndërsa tjetra ishte angazhuar në hedhjen e zhavorrit përpara se të bëhet dhe asfaltimi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button