Shkarkimi i Fatmira Hajdarit, reagon për herë të parë Rudina Hajdari

Deputetja Rudina Hajdari ka reaguar vetëm pak kohë pas shkarkimit nga detyra të nënës së saj, Fatmira Hajdarin.

“Dita e sotme ka filluar me një lajm për familjen time dhe padyshim shumë njerëz jashtë kësaj sallë që më janë hedhur si ujqër duke thënë që unë ndenja në Kuvend për të mbrojtur time më sot e morën përgjigjen, unë besoj te reforma dhe nëse e them për time më e them për cdo gjyqtar dhe do ta mbështes reformën deri në fund se shkoj përtej interesave të familjes sime”, u shpreh Hajdari.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button