Shkelën orën policore, blutë aksion në Lungomare, shoqërohet me forcë pronarja e lokalit

Protesta e disa prej lokaleve në Lungomaren e Vlorës për orën policore është pasuar me një aksion të policisë në të gjithë subjektet që nuk kanë respektuar aktin normativ për mbylljen e lokalit dhe ndalimin e muzikës pas orës 22:00.

Në momentin e kontrolleve, disa prej pronarëve të lokaleve dyshohet se kanë kundërshtuar policinë. Për pasojë këta të fundit kanë ndërhyrë duke shoqëruar disa persona mes tyre edhe një grua.

Në fotot e siguruara duket një prej tyre, e cila nuk pranon të shoqërohet duke tentuar të ulet në tokë. Por policia e shoqëron me forcë deri tek furgoni. Në atë moment ndërhyjnë edhe disa persona të tjerë të cilët largohen nga uniformat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button