Shkodër,kafja 20 lekë për gjyshërit!Nismën e kanë marrë një grup vullnetarësh

Një nismë mjaft e bukur,humane dhe me ndikim të madh social është marrrë nga disa të rinj të qytetit të Shkodrës,organizatës vullnetate “Alternative Pro” dhe 20 lokaleve të këtij qyteti.Të moshuarit shprehen të lumtur dhe të respektuar nga kjo nismë pasi ndihen të vlerësuar.Sadopak të ulen çmimet ne kjo na ndihmon shumë sepse ne kemi nevojë shprehet një e moshuar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button