Shoqata “New Impact” ka permbyllur me sukses projektin “Fuqizimi Social Ekonomik i Grave ne Bashkine Pogradec”

Shoqata “New Impact” ka permbyllur me sukses projektin “Fuqizimi Social Ekonomik i Grave ne Bashkine Pogradec” projekt ky i financuar nga : Aleanca Gjinore per Zhvillim, Ambasada e Norvegjise dhe Demokracia per Zhvillime.
Projekti konsistoi ne trajnimin e 20 grave nga Rrethi i Pogradecit te cilat patën mundësinë te ishin prezente dhe te informoheshin ne kuader te disa trajinimeve te cilat u realizuan nga ekspert te ndryshem, duke perfshire ceshtjet e komunikimit, te drejtat e tyre dhe informim mbi teknologjine.
Në realizimin e ketij projekti shoqata “New Impact” nuk ka qene e vetme ne rrugetimin e saj por mori nje mbeshtetje te madhe edhe nga Bashkia Pogradec si dhe Zyra Vendore e Punesimit.


Nisja e kesaj iniciative teper te rendesishme per te mbeshetur femren nuk e ka ndalur as situata e pandemise e cila ka prekur mbare vendin, duke respekuar urdherin dhe rregullat e ministrise se shendetesise, keto trajnime jane zhvilluar ne rrethin me te vogel 5 deri ne 6 gra gjithmone duke respektuar edhe distancimin social.
Te gjitha keto gra te cilat kane marre pjese ne kete trajnim, jane pajisur edhe me nje Certifikat Pjesmarrjeje e dhene kjo po nga Shoqata New Impakt.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button