Shqiptarët e gjobitur nga Greqia, Rama: Ja si të aplikoni! Siç jam zotuar, do të rimbursoheni nga shteti

Kryeministri Edi Rama ka një mesazh për qytetarët që janë gjobitur nga autoritetet greke për faktin se kanë shkelur afatet e qëndrimit të tyre në shtetin fqinj.

Përmes një mesazhi në ‘Facebook’, Rama iu bën me dije qytetarëve që të aplikojnë për t’u rimbursuar.

Postimi i plotë:

 TË GJITHË QYTETARËT QË DISPONOJNË DOKUMENTIN E PAGESËS SË GJOBËS SË AUTORITETEVE GREKE PËR SHKAK TË KALIMIT TË AFATIT TË QËNDRIMIT NË GREQI, JANË TË LUTUR TË APLIKOJNË PËR RIMBURSIMIN:

https://www.tatime.gov.al/…/njoftim-per-rimbursimin-e-gjoba…

*Si rezultat i mirëkuptimit të qeverisë greke dhe angazhimit personal të kryeministrit Mitzotakis, shqiptarët me leje të përkohshme qëndrimi nuk u penalizuan masivisht për shkeljen e pavullnetshme të afateve

Por sidoqoftë është verifikuar një numër i kufizuar rastesh kur janë vendosur gjoba dhe SIÇ JAM ZOTUAR ATO DO TË RIMBURSOHEN NGA SHTETI SHQIPTAR

NE THEMI ATË QË BËJMË DHE BËJMË ATË QË THEMI

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close