Si po ecën vaksinimi i të rinjve, Rama jep njoftimin

Kryeministri Edi Rama thotë se ritmet e vaksinimit të të rinjve, për të cilët ky proces është hapur sot dhe do të qëndrojë edhe nesër po ecin mirë.

“Vaksinimi i hapur +18 vjeç po ecën me ritme shumë të mira në të gjithë vendin, teksa stafet mjekësore do të jenë në shërbim deri në orën 20:00 në qendrat e vaksinimit”, thotë Rama.

Për t’u vaksinuar, të rinjtë mbi 18 vjeë mjafton që të paraqiten në qendrat më të afërta të vaksinimit vetëm me kartën e identitetit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button