Si rrallëherë deputetin socialist luan në mandolinë dhe tërheq gjithë vëmendjen (VIDEO)

Si rrallëherë deputetin socialist luan në mandolinë dhe tërheq gjithë vëmendjen (VIDEO)

Si rrallëherë deputetin socialist luan në mandolinë dhe tërheq gjithë vëmendjen (VIDEO)

E kemi parë gjithmonë zyrtar, duke mbajtur fjalime politike, por mbrëmjen e djeshme e kemi parë ndryshe duke luajtur në mandolinë.

Deputeti socialist Eduard Shalsi mbrëmjen e djeshme në “Soirée” ka luajtur me mandolinë një potpuri këngësh shqiptare dhe të huaja, dhe u ka uruar të gjithëve vitin 2021.
Ai ka rrëmbyer mandolinën dhe është ulur në skenë. Gjithë të pranishmit e kanë dëgjuar për disa minuta Shalsin teksa i bie mandolinës, duke treguar dhe talentin e tij në veglat muzikore 

https://www.facebook.com/303056836438942/posts/3626350160776243/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button