Skënderbeu me forca të reja, 4 afrimet e para bashkohen me ekipin.

Klubi I Futbollit Skënderbeu prezanton 4 afrimet e para në merkaton e janarit. Ashtu siç ishte paralajmëruar se do të kishte lëvizje merkatoje ditën e hënë, Vangjel Zguro, Agbodzie Abbey (21 vjeç, qëndërmbrojtës), Melos Bajrami (18 vjeç, mesfushor) dhe Leard Sadriu (19 vjeç, Mbrojtës) janë zyrtarisht futbollistë bardhekuq.

Klubi njofton se të 4 futbollistët e rinj bardhekuq janë bashkuar me ekipin në stëvitje dhe janë në dispozicion të trajnerit Julian Ahmataj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button