Sot do të mbahet konferenca për Minishengenin Ballkanik, çfarë do të nënshkruhet

Sot do të mbahet online konferenca për minishengenin Ballkanik.

Në këtë takim do të marrin pjesë kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ai i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev si dhe ajo e Serbisë, Ana Brnabiç.

Sipas mediave serbe, në këtë konferencë do të nënshkruhet një Memorandum Mirëkuptim dhe Bashkëpunimit midis Serbisë, Maqedonisë Veriore dhe Shqipërisë për bashkëpunimin në luftën kundër covid-19.

Mes të tjerash thuhet se do të nënshkruhet një marrëveshje ndërshtetërore midis Republikës së Serbisë dhe Republikës së Shqipërisë mbi lëvizjen e lirë të qytetarëve vetëm me letërnjoftime (ID).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button