Sot në Samitin e Sofjes, Kryeministri Edi Rama ka nenshkruar dy deklarata…

Sot në Samitin e Sofjes, vazhdimësi e Procesit të Berlinit, sëbashku me gjashtë vende të Ballkanit Perëndimor nënshkruam dy deklarata, për Tregun e Përbashkët Rajonal dhe Deklaratën për Agjendën e Gjelbër.

WB6 #SofiaSummit #StrongerTogether🙏

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button