Super ndeshjet e 1/8 në EURO 2020 spikat Angli-Gjermani dhe Belgjikë-Portugali

Tashmë dihen të gjitha çiftet në 1/8 e EURO 2020, ku do të ketë ndeshje shumë të forta.Ndeshjet e para do të jenë Uells – Danimarkë dhe Itali-Austri që do të zhvillohen me 26 qershor.Një ditë më pas do të kemi ndeshjet Holandë – Republikë Çeke dhe Belgjikë – Portugali, që cilësohet si super perballje.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button