Taulant Balla nxjerr fotot dhe kërkon arrestime: “Të bëjnë gjithçka për t’i identifikuar dhe vendosur para ligjit”

Sekretari i përgjithshëm i PS, Taulant Balla ka publikuar foto të disa vatrave zjarri në zonat malore të Labinotit, në Elbasan, ku falenderon forcat e armatosura dhe zjarrfikëset që morën masa të menjëhershme.

Ai i bën thirrje Prokurorisë Elbasan dhe Drejtorisë së Policisë të bëjnë gjithçka për t’i identifikuar dhe vendosur para ligjit.

“Zjarre të qëllimshme nga persona të papërgjegjshëm ndaj të cilëve dora e fortë e ligjit do të godasë. I bëj thirrje Prokurorisë Elbasan dhe Drejtorisë së Policisë të bëjnë gjithçka për t’i identifikuar dhe vendosur para ligjit.”, shkruan Balla.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button