U la jashtë listës së PD, ish-deputeti: Kemi arritur fundin

Pak ditë më parë anëtarët e PD në Berat votuan për kandidatët që do të përfaqësojnë këtë parti në zgjedhjet e ardhshme në 2021.

Por, përmes këtij votimi u la jashtë listës së kandidatëve, ish-deputeti i PD, Astrit Veliaj.

Pas këtij votimi ka ardhur dhe reagimi i Veliajt, i cili shprehet në një postimi në “Facebook” se përzgjedhja e kandidatëve nga PD është një farsë zgjedhore dhe se po eliminohen njerëz me kontribute social-politike.

“Investimi politik i viteve dhe viteve nuk mund të zhbëhet vjedhurazi, në gosti netësh te errëta ku mbi fundosjen e njerëzve të ndershem, ndahen parcelat imagjinare të pushtetit të nesërm. Partitë duhet të organizohen për të promovuar, jo për të eleminuar. Eleminimi është kulturë e organizimeve okulte dhe nuk i përshtatet institucioneve demokratike.

Detyra bazike e cdo organizimi social e politik është ruajtja e kolegjialitetit, e respektimit te rregullave, të avancimit duke vlerësuar vitet e investimit dhe perkushtimit. Po u minua konkurenca e ndershme është djegur shpirti i një partie, i një kombi, i vete modernitetit tonë të pretenduar”, shkruan ndër të tjera Veliaj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button