Urdhri i Joe Biden “mbërrin” në Shqipëri, Aeroporti i Rinasit jep njoftimin e rëndësishëm

Joe Biden dje, vetëm një ditë pasi mori detyrën si President i SHBA, urdhëroi që të gjithë pasagjerët që do të hyjnë në SHBA duhet të kenë bërë testin e Covid-19 dhe të karantinohen.

Ndërkohë sot Aeroporti “Nënë Tereza” njofton se duke filluar që nga 26 janari, të gjithë pasagjerët që udhëtojnë drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës, duhet të paraqesin një rezultat negativ testi COVID-19 ose prova që e kanë kaluar COVID-19 përpara se të udhëtojnë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button