Vajza e Bashkim Finos merr postin e rëndësishëm në qeveri

Megi Fino, vajza e ish-deputetit Bashkim Fino emërohet zëvendës ministre për Evropën dhe Punët e Jashtme.

Vendimi për emërimin është marrë ditën e sotme në mbledhjen e Këshillit të ministrave.

Megi Fino u shfaq për herë të parë në radhët e socialistëve në kongresin e Partisë Socialiste ku mbajti një fjalim të ndjerë për të atin. Bashkim Fino, u nda nga jeta disa muaj më parë pasi humbi betejën me Covid.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button