Vaksinimi në Pogradec

 

Ashtu si në të gjithë vendin edhe në Pogradec këtë të hënë nisi vaksinimi masiv i popullatës duke filluar me të moshuarit mbi 70 vjeç. Vetëm në ditën e parë të vaksinimit kundër Covid19 janë kryer 171 të tilla. Shqipëria po buzëqesh, shumë shpejt ky virus do të jetë zhdukur. Falenderim qeverisë shqiptare, Ministrisë së Shëndetësisë dhe Kryeministrit Edi Rama për punën gjigande të bërë në sigurimin e vaksinave. Falenderim edhe për stafet mjekësore që po kryejnë këtë proçes.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button