(Video) Jenisheri: Kam me vete 650 mijë pensionistë, do të përballeni me protesta që s’jua ka marrë mendja (Lyen flokët me të kuqe)

Ka përfunduar në kryesinë e Kuvendit mbledhja e deputetëve të opozitës parlamentare. Shtatë subjekte politike janë dakordësuar sot për 3 kërkesat e tyre lidhur me Reformën Zgjedhore

Ndërkohë deputeti Selami Jenisheri, tashmë me një look të ri, “kërcënoi” se do të ketë protesta të mëdha, duke përmendur këtu 650 mijë pensionistët, që sipas tij jetojnë në kushte të këqija.

“Kam me shtu diçka jashtë atyre që thanë kolegët. Unë si kryetar i partisë së pensionistëve kam me vete 650 mijë pensionista që jetojnë në mizerje, do të kontribuojnë që këto zgjedhje të jenë të ndershme, ndryshe do të përballeni me protesta që nuk ua ka marrë mendja asnjëherë. Gjithë çfarë thuhet dhe bëhet në këto ditë është antikushtetuese, e pavlefshme”.

PARTITET OPOZITARE DEKLARATE PER MEDIAT

PARTITET OPOZITARE DEKLARATE PER MEDIAT

Δημοσιεύτηκε από SYRI.net στις Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button