Vijon lehtësimi i masave të Covid me Shqipërinë, Danimarka kërkon test ose vaksinën, shteti tjetër mjaftohet me pasaportë dhe biletë

Dy shtete të tjera europiane kanë lehtësuar kufizimet e Covid-19 me Shqipërinë.

Danimarka nga sot mjaftohet me një PCR e 72 orëve të fundit ose test antigjen, mirëpo mjafton dhe çertifikata e vaksinimit.

Të vlefshme janë vetëm Pfizer, Moderna, AstraZeneca dhe Johnson & Johnson. Për fëmijët nën 15 vjeç nuk ka nevojë për test.

Ndërkohë shteti tjetër që lehtëson masat dhe kufizimet me ne është Belgjika, e cila nuk kërkon asgjë. Përveç pasaportës, biletës dhe maskës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button