Vjen njoftimi nga OSHEE për datat 17-20 korrik: Në këto zona do ketë ndërprerje të energjisë elektrike, ja në cilat orare

Në datat 17-20 korrik do të kryhen punime në disa kabina në Tiranë dhe energjia do të stakohet për disa orë.
Më 17 korrik në fashën orare 09:00-15:00 pa energji do të jetë pjesërisht zona pranë Ish Tregut Elektrik ,rruga “Petro Nini Luarasi” ,rruga “Zonja Curre” dhe Pallati Dola.
Në orarin 14:00-18:00 pa energji do të jetë pjesërisht Ura e Limufit në drejtim të rrugës së “Rinasit”
Në datën 18 korrik pjesërisht do të jetë pa energji elektrike Bruk, Bërxull , Fushë Prezë dhe një pjesë e Niklës, rruga e “Rinasit” deri te SGS gjatë orarit 10:00-14:00.
Në datën 19 korrik gjatë orës 09:00-15:00 do të jetë pa energji pjesërisht Laknasi.
Në datën 20 korrik gjatë orarit 09:00-15:00 pa energji do të jetë pjesërisht rruga Kamez-Valias, Kasall.
Pershendetje/Njoftim për abonentët #Tiranë
Stakim, 17-20 korrik
Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datat 17-20 korrik, do të kryhen punime në disa kabina në Tirane.
Më poshtë oraret përkatëse të kufizimit dhe zonat e prekura 👇
17 korrik
09:00-15:00
Pa energji pjesërisht: zona pranë Ish Tregut Elektrik ,rruga “Petro Nini Luarasi” ,rruga “Zonja Curre” dhe Pallati Dola
14:00-18:00
Pa energji pjesërisht: Ura e Limufit në drejtim të rrugës së “Rinasit”
18 korrik
10:00-14:00
Pa energji pjesërisht: Bruk, Bërxull , Fushë Prezë dhe një pjesë e Niklës, rruga e “Rinasit” deri te SGS
19 korrik
09:00-15:00
Pa energji pjesërisht: Laknas
20 korrik
09:00-15:00
Pa energji pjesërisht: rruga Kamez-Valias, Kasall./

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button