Voto programin e Partisë Socialiste, Voto për zhvillimin e mëtejshëm të Pogradecit

#PS12 🌹#8BlediÇomo

Voto programin e Partisë Socialiste, Voto për zhvillimin e mëtejshëm të Pogradecit dhe gjithë Shqipërisë.

#SkaKohëPërPushim

#ShqipëriaeArdhmjaJonë

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com