Vrasja e Artan Santos/ Artan Hoxha bën deklaratën e fortë: Gjithçka është po aq e rrezikshme

Në një postim në rrjetet sociale, Artan Hoxha shkruan se asgjë nuk ka ndryshuar në vendin tonë, gjithçka është si shtatë vite më parë.

Ndërsa shpërndan edhe një postim të shtatë viteve më parë, gazetari thekson se sot është po aq e rrezikshme, të hetosh për ekzekutorët dhe urdhëruesit e vrasjes së Santos.

Fiks ne te njejten ore, si 7 vite me pare….

Asgje nuk ka ndryshuar nga ai mengjes i nxehte fundqershori…

Tan Santo, nese na sheh nga aty lart, te rremosh mbi atentatin tend sot, se cilet ishin urdheruesit, organizatoret, ekzekutoret apo ata qe ndihmuan ne fshehjen e gjurmeve, eshte po aq e rrezikshme sa para 7 vitesh…”-shkruan Artan Hoxha.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button