Z.Xhakolli takim me kryetarët e komunave Strugë dhe Ohër

Në kuadër të 21 qershorit ditës së ditës së liqenit Kryetari Xhakolli priti në takim dy kryetarët e komunave Ohër dhe Strugë.Z.Ramiz Merko i komunës Strugë dhe Z.Kostandin Georgievski diskutuan me Z.Xhakolli për një paketë të përbashkët turistike në vijim dhe organizimin e aktiviteteve të përbashkëta artistike e kulturore.Lëvizja ujore në të dyja anët e liqenit gjithashtu ishte një prej çështjeve të diskutuara.Pas diskutimit vizitat vijuan në panairin artizanal dhe në mbyllje një shëtitje me anijen “Lyhnidas” ku Qendra Kulturore shoqëroi me këngë qytetare udhëtimin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button