Zgjerohet harta e të prekurve me Covid-19. Pogradec konfirmohen 3 rastet e para.

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 320 testime për të dyshuar me Covid-19, nga të cilët 53 kanë rezultuar pozitiv. Kryesisht raste të reja si dhe kontakte të konfirmuar më parë pozitivë. Gjatë 24 orëve të fundit ka ndruar jetë një 70 vjeçare nga qyteti i Durrësit, dhe 12 persona janë shëruar.

Nga qyteti i Pogradecit janë kryer 8 testime prej të cilave 3 janë konfirmuar pozitiv.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i drejtohet çdo qytetari të tregojë kujdes të shtuar në çdo ambjent dhe të respektojë masat e marra për pandeminë Covid-19. Me qëllim mbrojtjen e vetes dhe të personave të tjerë.

Pogradeciweb.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button