Zjarr në stadiumin e Pogradecit!

Mbrëmjen e djeshme rreth orës 22:00 në stadiumin e Pogradecit ka rënë zjarr.Vendi që ishte përfshirë nga flakët ishte tek pjesa me bar pas shkallëve të stadiumit ngjitur me kangjellat rrethuese.Fatmirësisht pas ndërhyrjes në kohë të “Shërbimit të Zjarrfikëses” flakët u shuan në kohë.Nuk dukej një masiv i madh zjarri që të kishte rreziqe në vazhdim dhe njëkohësisht ende nuk dihen shkaqet se nga erdhën flakët.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button