Zjarret e mëdha shpërthejnë në Greqi – Nis evakuimi i banorëve, 250 zjarrfikës dhe avionë po punojnë në zonë (Foto)

Dy fshatra, tre vendbanime më të vogla dhe një kamp veror u evakuuan si masa paraprake në jug të Greqisë ndërsa një zjarr i madh përfshiu zonën. 250 zjarrfikës dhe një avion që binte nga uji po punonin për të kontrolluar flakën në mbrëmje pranë qytetit të Korintit në rajonin e Peloponezit, 80 kilometra në jug-perëndim të Athinës.

Më herët gjatë ditës, 10 helikopterë që hidhnin ujë dhe shtatë aeroplanë u vendosën për të ndihmuar operacionet tokësore të departamentit të zjarrit. Nuk dihet nëse ka lëndime dhe sa është shkalla e dëmtimit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button