“Zoti na ruajt” I riu shqiptar filmon të moshuarën duke bërë magji.

Kemi dëgjuar shpesh se magjia ekziston dhe se pasojat e kësaj vepre negative janë me të vërtetë të forta.

Edhe në ditët e sotme kjo fjalë qarkullon dhe përdoret në disa forma.

Kryesisht në shumë zona të vendit, thuhet se praktikohet ende nga gratë e moshuara për qëllime të caktuar.

Një video me një temë të tillë ka mbërritur në redaksinë e JOQ e komentuar nga një djalë, i cili thotë se e moshuara po bën magji dhe i bën thirrje të gjithë të rinjve beqarë të ruhen se kjo mund të jetë arsyeja pse nuk po martohen dot ende.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button